Британското издание MailOnline съобщи, че живеещият в Бристол фитнес инструктор Иван Димитров

...
Британското издание MailOnline съобщи, че живеещият в Бристол фитнес инструктор Иван Димитров
Коментари Харесай

Иван се извини за чегъртането по Колизеума

Британското издание MailOnline съобщи, че живеещият в Бристол фитнес инструктор Иван Димитров се е извинил на италианската полиция за безразсъдния си акт на вандализъм с изчегъртването на неговото име на стената на 2000-годишния Колизеум в Рим. 

MailOnline пише, че в изявление за изданието майор Роберто Мартина е декларирал, че негови сътрудници са разговаряли с Иван Димитров и той е поднесъл най-искрено опрощение и страдание за случилото се. 

" Той се свърза с нас, откакто открихме мобилния му телефон в хотел, в който е отсядал, и му оставихме известие да ни върне позвъняването. Той естествено бе угрижен за правните последствия и всичко му бе разяснено, в това число, че може да получи затвор от две до пет години и санкция до 15 000 евро “, думи на Роберто Мартина. 

Майорът е споделил още, че Иван Димитров е бил осведомен, че на адреса му в Бристол е изпратен отчет и ще последва развой, който ще стартира евентуално при започване на идната година. 

Българинът ще има опция да се извини персонално в съда. Той не е бил питан за какво е направил вандалския акт. 

Потвърдено бе, че приятелката му Хейли Брейси не е част от следствието. 

MailOnline пише, че в петък полицията е открила, че Иван и Хейли са в България. Преди няколко дни видео, снимано от американски екскурзиант, обиколи света, наблюдявано от милиони, на което се вижда по какъв начин Иван чегърта с ключове „ Ivan and Hayley 23 “ на тухлената зидария на Колизеума. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР